Děkujeme, že jste navštívili náš e-shop

Krmítková směs Stil PROFESSIONELL Řeka 1KG STIL

Kód: 9921006093
Akce
Neohodnoceno
Značka: STIL
89 Kč –15 %
Krmítková směs Stil PROFESSIONELL  Řeka    1KG STIL
89 Kč –15 % 75 Kč
Skladem

STIL 5

Krmítkové směsi Stil řady PROFESSIONELL patří do vyšší třídy nabízených směsí a vyznačují se především vysokou jakostí použitých surovin a velmi dobrou zpracovatelností. Ať už lovíte na stojatých, mírně tekoucích, či velmi proudných vodách, v rámci této řady krmení si hravě vyberete.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Krmítkové směsi Stil řady PROFESSIONELL patří do vyšší třídy nabízených směsí a vyznačují se především vysokou jakostí použitých surovin a velmi dobrou zpracovatelností. Ať už lovíte na stojatých, mírně tekoucích, či velmi proudných vodách, v rámci této řady krmení si hravě vyberete.

 

FEEDER

Krmítková směs Stil PROFESSIONELL FEEDER je středně tmavá a jemněji mletá. Díky své jemné struktuře ji mimo jiné doporučujeme pro rybolov v chladnější vodě, kde opatrněji přijímající ryby nezasytí taky rychle, jako směsi s hrubou strukturou. Naopak po přidání hrubšího partiklu si lze s touto směsí také fantasticky zachytat větší ryby v teplých letních měsících.

 

ŘEKA

Tato krmítková směs je určena pro rybolov na řekách. Díky své hrubší struktuře se krmení delší dobu drží na požadovaném místě a nedochází taky rychle k jeho odplavování.

 

REKORD

Krmítková směs Stil PROFESSIONELL REKORD je tmavší barvy a střední hrubosti. Jedná se o směs pro široké spektrum použití, která skvěle pracuje i v chladnější vodě. Po přidání hrubšího partiklu se osvědčila také při cíleném lovu kaprů - doporučujeme.

 

BLACK SPECIAL

Středně hrubé, tmavé krmení, které vyniká svou univerzálností. Lze jej s úspěchem používat jak na stojatých, tak tekoucích vodách. Díky pozvolnému uvolňování atraktorů udrží ryby po dlouhou dobu na krmném místě. Tato směs navíc nemá příliš "ostré" aroma, díky čemuž je ideální pro přidávání dalšího partiklu, nebo pro kombinace s jinými směsmi - DOPORUČUJEME!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: